Categorieën

  • Bamboo
  • Oliën
  • Katoen/Linnen
  • Accessoires

Wie zijn wij? Wat is ons doel?

‘Pradana Products’ is ontstaan tijdens onze huwelijksreis naar Bali begin 2019. We waren hier al eerder geweest, een paar jaar geleden. Toch schrokken we ook deze keer weer van de enorm toenemende hoeveelheid zwerfafval die over het hele eiland verspreid ligt.
De bermen langs de weg liggen vol, in en langs riviertjes zie je plastic drijven en liggen. In de woonwijken zijn afvalbergen ontstaan, maar ook de stranden liggen vol wegwerp afval. Kortom: overal waar je kijkt zie je afval. Dat is niet alleen ontzettend triest voor deze prachtige omgeving, maar ook nog eens zó onnodig!

Vanaf dat moment voelden wij, dat we hier iets mee wilden gaan doen in Nederland. We willen niet langer negeren dat we overal ‘single-use’ plastic voor gebruiken, terwijl het zo makkelijk te vervangen is door een natuurlijke, milieuvriendelijke en vaak duurzame, variant.
Tijdens onze reis door Bali, zijn wij daar op zoek gegaan naar de herkomst van ‘Bamboo-rietjes’. Wij kwamen uit bij Tina, een Indonesische jonge vrouw die een eigen bedrijfje is begonnen met bamboe producten, waaronder ook bamboo-rietjes. Zij vertelde ons toen van alles over deze speciale grassoort, waardoor ook wij meteen verkocht waren.
Dit vormde het begin van 'Pradana Products' en we proberen nu ons steentje bij te dragen in onze samenleving. Uiteindelijk hopen wij in samenwerking te komen met andere milieuvriendelijke organisaties, om gezamenlijk een mooi resultaat te boeken.

Sinds het voorjaar van 2021 werken wij samen met de website van Grow Circular en verkopen we hun essentiële oliën. Nadine is hiervan de oprichter en zij heeft haar eigen etherische olielijn opgezet en ook een lippenbalsem gemaakt. Dit maakt zij met de oliën van YoungLiving.com en zijn van volledig natuurlijke extracten gemaakt. 
Bekijk rustig waar deze oliën van gemaakt zijn en waarvoor ze dienen, te vinden onder productinformatie. Wij hopen dat jullie er veel baat bij hebben en dat het jullie zal gaan helpen in het dagelijkse leven. 

However you grow, Grow Circular!


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.